Prej pak ditësh kanë nisur punimet për ndërtimin e ujësjellësit që do të mbulojë të gjithë fshatrat e Njësisë Administrative Suç në Bashkinë e Klosit.

Projekti në fjalë i hartuar nga Bashkia e Klosit dhe financuar nga Qeveria Shqiptare nëpërmjet Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Bashkimi Europian, Republika Federale e Gjermanisë nëpërmjet KFV dhe Bashkia Klos, kap vlerën e rreth 2.3 milion euro.

 Ky investim madhore i cili eshte ne mbikqyrjen  e vete Kryetarit te Bashkise Klos Z. Basir Çupa do të zgjidhë përfundimisht problemin e furnizimit me ujë të pijshëm të kësaj Njësie Administrative e cila eshte e perbere nga fshatrat Suç,Kurdari,Skenderaj,Kujtim.

Ndërtimi i këtij ujësjellësi pritet të përfundojë brenda muajit Shkurt të vitit të ardhshëm (pra ne vitin 2020)     

 

 

 

    

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Miresevini ne faqen zyrtare te Bashkise Klos