Si pasoje e reshjeve te fundit kemi patur rreshqitje dherash ne akset Kap dhe Hurdhe dhe kishin bllokuar rruget ku kalonin qytetaret e kapit dhe te Hurdhe. Me nderhyrjen e mjeteve te Bashkise Klos  jane hapur ne kohe rekord rruget e ketyre akseve.

Po ashtu Bashkia Klos me mjete e saj ka nderhyre ne vendosje tumbinosh dhe shtrim te disa pjeseve me problematik te rrugeve Fshatit Skenderaj ne Njesine Administrative Suç duke i kthyer ne nomalite keto pjese rrugesh te ketij Fashti.

 

 


   

 

 

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).