Bashkia Klos,Njësitë Administrative në bashkëpunim me të gjitha Institucionet e Arsimit,Shëndetësisë dhe komunitetit ditën e nesërme me datë 11 tetor 2019,organizon nje aksion për pastrimin e territorit nga mbetjet. Lutemi që çdo qytetar të bëhet pjesë e këtije aksioni.
Të gjithë së bashku për një qytet më të mirë dhe më të paster për të jetuar.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).