Ilmi Hoxha

Ilmi Haxhi Hoxha lindur  më 5 shtator 1971, në fshatin Pleshë  të Bashkisë Klos. Ka përfunduar shkollën e mesme të përgjithshme në qytetin  e Burrelit, më pas ka përfunduar institutin 2-vjecar të  Policisë në Sauk, Tiranës. Më vonë është diplomuar në Akademinë e Policisë Tiranë. Ka marrë pjesë në shume trajnime dhe  workshope  të zhvilluara brenda dhe jashtë vendit, ku është paijsur me certifikata dhe dëshmi përkatëse. Ka punuar  në  Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit në shumë funksione si dhe në Drejtorinë e Policisë së Qarkut Shkodër, Dibër dhe Tiranë. Nga gushti 2019 është kryetar i Bashkisë Klos.