Ne kuader te javes Europiane,me mbeshtetjen e projektit “Bashkite per ne Europe” Bashkia klos  dhe Keshilli i Bashkise Klos me date 13.05.2019 ora 13:30 hapi dyert per te rinjte e kesaj Bashkie.

Per nje dite ishin ata Keshilltaret e kesaj Bashkie, qe diskutuan dhe debatuan rreth problematikave qe Bashkia e tyre duhet te ndermarr per te rinjte.

Ne kete takime te rinjte ngriten zerin edhe per Mjedisin,nje problematike shume e madhe qe kerkon nderhyrje per te ndaluar dhe nderprere shkaterrimin e pyjeve.

Ne fund, kerkesat dhe diskutimet e tyre do te pergatite dhe do ti parashtrohen Kryetarit te Bashkise ne nje takim te veçante.

 

 

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Miresevini ne faqen zyrtare te Bashkise Klos