Inspektimi i digave te liqeneve te Balgjait nga Inxhinier prijektues Hidrik ne bashkepunim me Njesine Administrative Suç  dhe  Bashkin Klos!


Nevoje urgjente per nderhyrje pasi jane amortizuar teresisht keto diga!

 

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).