Me rastin e muajt te shenjte te Ramazanit, muajit te “Sakrifices” dhe Bamiresise”,me mbeshtetjen e miqeve tane te Fondacionit Alsar ne bashkepunim me Bashkine Klos u shperndane ndihma per familjet ne nevoje te Bashkise tone!
 
I falenderojme Miqt tane te Fondacionit Alsar per punen e tyre te pa lodhur dhe shume fisnike!
 

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).