Bashkia Klos pasuron ambjentet e saj me dy Skulptura,ate te Herojt tone kombetar Gjergje Kastrioti Skenderbeu dhe Pjeter Budit!

Keto dy skulptura jane punuar nga Z. Artan Kurti!

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Miresevini ne faqen zyrtare te Bashkise Klos