Bashkia Klos me ne krye Kryetarin e saje  Z. Basir Çupa i dha  “ÇERTIFIKAT MIRENJOHJE”  Fondacionit “Mirësia” me Drejtor Z. Korab Kaja me motivacioni: “Per Kontributin dhe mbeshtetjen e vashdueshme  qe ka dhene per  familjet ne nevoje te Bashkise Klos”!

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).