16-22 Shtator 2019-Java  Europiane e  Lëvizshmërisë në Bashkinë  Klos  dhe Njësinë  e Integrimit Europian. Edhe Klosi  u bë  pjesë e këtyre aktiviteteve si në mbarë Europën  dhe bashkitë e tjera të Shqipërisë në kuadër  të fushatave  të mbështetura  nga Këshilli i Europës  dhe  Drejtoria  e përgjithshme  për  lëvizshmëri  dhe transportin.

Qëllimi  i këtij aktiviteti  promovon transport të pastër dhe  pa makina  në qytetet tona . Aktiviteti  u zhvillua  në Bashkëpunim  me  nxënësit e Shkollës   9-Vjeçare “Tahir Hoxha “   me moton “Lëvizim me Biçikleta”  dhe “Siguria në Rrugë. Pjesë e këtij  aktiviteti  ishin  mësues dhe nxënës të shkollës  9-vjeçare.Aktiviteti  vazhdoi me informim  mbi sinjalistikën   rrugore dhe lëvizjen pa makina.

Fokusi i këtij  aktiviteti  ishte përmirësimi  i shëndetit  publik  dhe cilësise së jetës përmes lëvizjes me  biçikleta dhe informim e diskutim me  nxënesit rreth sinjalistikës rrugore.
Qëllimi i Njësisë së Integrimit Europian  është për  një informim  dhe ndërgjegjesim sa më të gjerë te  publikut.

There are no comments yet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).