Bashkia Klos organizoj sot Festivalin Folklorik Kombëtar “Fest Folk Klosi 2019”, duke u dhuruar kështu banorëve të këtij qyteti një ditë plot këngë e valle.

Përformuan në këtë aktivitet grupe nga të gjitha trevat Shqiptare për të cilat në fund të festivalit u dhanë edhe çmime të ndryshme.

Nuk munguan për realizimin e këtij aktiviteti edhe bashkëpunimet me emra e subjekte të shumta,dashamirës të këngës e valles.

Folku është vlerë dhe vlerat duhen gjithmonë të ruhen, mbrohen e promovohen dhe kjo më së shumti është detyrë e institucioneve.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).