Sot, Bashkia Klos në bashkëpunim me Institucionet e Arsimit, Shëndetësisë, si dhe komunitetit ndërmorën nje aksion për pastrimin e territorit nga mbetjet. Aksioni u mbështet nga të gjithë punonjësit e këtyre institucioneve dhe nga shumë qytetarë të Bashkise Klos.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).