Lajme nga Klosi

Trajtimi i materialeve plastike. Çfarë është riciklimi?

Çfarë është riciklimi? Çfarë mund të riciklojmë? Një nga metodat alternative për të mbrojtur burimet ekzistuese në natyrë, të cilat po shterojnë çdo ditë e më shumë është edhe riciklimi. Lënda e parë e shumë produkteve që përdorim sot përfitohet nga burimet natyrore. Bashkë me rritjen e popullsisë kemi edhe rritjen e konsumit dhe kjo […]

Dëgjesë publike NJA Klos.

Me datë 6 dhjetor, në qytetin e Klosit u realizua dëgjesa publike e fundit për të gjithë Bashkinë Klos, në kuadër të hartimit të projekt-buxhetit 2020. U finalizua kështu i gjithë rrugëtimi i takimeve me qytetarët prej një muaji, në të gjitha njësitë administrative.Në dëgjesë bashkia ishte e pranishme me përfaqësuesit e saj, më në […]

Bashkia Klos është një nga përfitueset e projektit ndërkufitar “Zbulimi i atraksioneve turistike”, që do zbatohet midis Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Me datë 5 dhjetor, u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit me Bashkinë Demir Hisar në Maqedoninë e Veriut dhe organizatave partnere “ART POINT-GUNGO” dhe “FLAG”. Projekti ka si qëllim zbulimin e atraksioneve të turistike në dy vendet fqinje, duke bërë të mundur zhvillimin e turizmit dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore. Në Klos do investohet në ndërtimin […]

DËGJESË PUBLIKE BASHKIA KLOS NJA XIBËR.

Sot më, 21 Nëntor 2019 ora 14:30 u mbajt dëgjesë publike në kuadër të hartimit të projekt buxhetit për vitin 2020, në Njësinë Administrative Xibër.Përfshirja e qytetarëve ishte maksimale, ata shprehën kërkesat e nevojat e tyre dhe propozuan ide, sesi mund të bëhet më e mira për komunitetin.Problemet më kryesore që u evidentuan nga qytetarët […]

DËGJESË PUBLIKE BASHKIA KLOS NJA GURRË .

Edhe në Njësinë Administrative Gurrë u zhvillua sot dëgjesa publike, për hartimin e projekt buxhetit 2020. Pas takimit në fshatin Kurdari NJA Suç, i gjithë stafi i bashkisë u zhvendos në Gurrë ku u diskutua për kërkesat e nevojat e qytetarëve. U parashtruan kërkesa më së shumti që lidhen me infrastrukturën në disa fshatra të […]

DËGJESË PUBLIKE BASHKIA KLOS NJA SUÇ .

Sot më, 20 Nëntor 2019 ora 13:00 u mbajt dëgjesë publike në kuadër të hartimit të projekt buxhetit për vitin 2020, në Njësinë Administrative Suç, në fshatin Kurdari.Pjesmarrja nga qytetarët e zonës ishte e lartë nga të gjithë sektorët , si drejtorë shkolle , mësues, punonjës të njësise, fermere, sipermarrës … etj.‌ Në diskutim u […]

Njoftim!

Thirrje për aplikime nga programet e BE dhe donatorë të tjerë Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural dhe Autoriteti Menaxhues në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural shpall Thirrjen e Dytë për Dorëzimin e Aplikimeve, në kuadër të Programit IPARD II, nga Instrumenti i Ndihmës së Para-Anëtarësimit (IPA) për Zhvillimin Rural (IPARD) me qëllim zhvillimin e Sektorit Agro-Ushqimor. […]

FTESË PËR DËGJESË PUBLIKE!

TË NDERUAR QYTETAR TË KLOSIT DHE NJËSIVE ADMINISTRATIVE GURRË, XIBËR DHE SUÇ Në kuadër të hartimit të buxhetit vendor për vitin 2020, Bashkia Klos  ka filluar diskutimin dhe dëgjesat publike në të gjitha njësitë. Kryetari i Bashkisë dhe Këshilli Bashkiak fton përfaqësues të biznesit dhe qytetarët për të marrë pjesë  në këtë bashkëbisedim dhe për […]

Takim miqësor me familjet e veteranëve .

Në  kuader të  përgatitjeve kushtuar 75-vjetorit të  Çlirimit të Shqiperise ,realizuam sot një takim miqësor e bashkëbisedim të ngrohtë me veteranët e Bashkisë Klos e pasardhesit e tyre. Së  bashku, shkëmbyem mendime sesi mund të nderojmë  më se miri figuren e çdo deshmori që kontribuoj në emër të  atdheut dhe sesi mund ti ruajmë e […]

Bashkia Klos,falë mbështetjes së prefekturës shpërndanë ndihma per qytetaret

Bashkia Klos, falë mbështetjes edhe të Prefekturës së Qarkut Dibër ka siguruar për qytetarët e saj, të dëmtuar nga tërmeti i disa ditëve më parë, ndihma të ndryshme,duke kontribuar kështu në përmirësimin e gjendjes së seciles prej familjeve të prekura.Njësitë Administrative, nga ana e tyre janë angazhuar maksimalisht që asnjëra prej këtyre familjeve të mos […]

Lexo te gjitha Postet

 • SHËRBIMI PUBLIK

  Gjendja Civile
  Inspektoriati i Ndërtimit
  Policia Bashkiake

 • SHËRBIMI SOCIAL

  Ndihma Ekonomike
  Pagesat Sociale

 • Biznesi

  Taksat dhe Tarifat
  QKR
  Si të fillosh një biznes

 • Kultura dhe Sporti

  Sporti
  Qendra Kulturore